Pascal and Francis Bibliographic Databases

Help

Search results

Your search

kw.\*:("Abats")

Filter

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Document Type [dt]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Publication Year[py]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Discipline (document) [di]

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Language

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Author Country

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Origin

A-Z Z-A Frequency ↓ Frequency ↑
Export in CSV

Results 1 to 25 of 2751

  • Page / 111
Export

Selection :

  • and

Simple automated wet digestion of animal tissues for determination of seven elements by atomic absorption spectroscopy = Méthode simple et automatisée de minéralisation à sec des tissus animaux pour le dosage de sept éléments trace par spectroscopie d'absorption atomiqueSALISBURY, C. D; CHAN, W.Journal - Association of official analytical chemists. 1985, Vol 68, Num 2, pp 218-219, issn 0004-5756Article

Determination of carazolol in tissues of pigs by high-performance liquid chromatography = Dosage, par chromatographie liquide haute performance, du carazolol dans les tissus de porcsRUDOLPH, M; STEINHART, H.Journal of chromatography. 1987, Vol 392, pp 371-378, issn 0021-9673Article

Optimisation du conditionnement des abats et etude de la croissance bacterienne en vue de valider la DLC des abatsCOPPET, V; CHRISTIEANS, S.Viandes et produits carnés (Aubière). 2006, pp 171-172, issn 0241-0389, 2 p., HSConference Paper

Etude de la consommation des abats1986, 84 p.Book

Clenbuterol residue analysis by HPLC-HPTLC in urine and animal tissues = Analyse, par CLHP-HPTLC, des résidus de clenbutérol dans l'urine et les tissus animauxDEGROODT, J. M; WYHOWSKI DE BUKANSKI, B; BEERNAERT, H et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1989, Vol 189, Num 2, pp 128-131, issn 0044-3026Article

ROUTINEMETHODE ZUR UNTERSCHEIDUNG ZWISCHEN FRISCHER LEBER UND AUFGETAUTER GEFRIERLEBER = METHODE DE ROUTINE POUR DIFFERENCIER LE FOIE FRAIS DU FOIE CONGELE ET DECONGELEHAMM R; MASIC D; SAUER H et al.1975; FLEISCH WIRTSCH.; DTSCH.; DA. 1975; VOL. 55; NO 2; PP. 242-247; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 27 REF.Article

THE INFLUENCE OF THERMAL TREATMENT ON THE PHOSPHOLIPIDS IN PIG LIVER = L'INFLUENCE D'UN TRAITEMENT THERMIQUE SUR LES PHOSPHOLIPIDES DU FOIE DE PORCSTOJANOVIC N; RASETA J; PETKOVIC BABIC L et al.1973; ACTA VETER.; YOUGOSL.; DA. 1973; VOL. 23; NO 5; PP. 235-240; ABS. SERBO-CROATE; BIBL. 11 REF.Article

ZUR BEURTEILUNG DES KEIMGEHALTES VON LEBER- UND MILZPROBEN DIE ZUR BAKTERIOLOGISCHEN UNTERSUCHUNG EINGESANDT WERDEN. = EVALUATION DE LA TENEUR EN GERMES D'ECHANTILLONS DE FOIE ET DE RATE SOUMIS A L'ANALYSE BACTERIOLOGIQUESTUKER G; SCHALLIBAUM R; SCHWEIZER et al.1977; SCHWEIZ. ARCH. TIERHEILKDE; SCHWEIZ; DA. 1977; VOL. 119; NO 11; PP. 469-472; ABS. FR. ITAL. ANGL.Article

CONVERSION OF BOVINE DIGESTIVE TRACT INTO HYGIENICALLY ACCEPTABLE, EDIBLE OFFAL = TRANSFORMATION DU TRACTUS DIGESTIF DE BOVINS EN ISSUES COMMESTIBLES, ACCEPTABLES DU POINT DE VUE DE L'HYGIENEHORTON BGW; VAN DEN HEEVER LW.1972; J. S. AFR. VETER. ASS.; S. AFR.; DA. 1972; VOL. 43; NO 3; PP. 251-258; BIBL. 15REF.Serial Issue

Le marché des abats frais et surgelés. 1981-19851986, 44 p.Book

Verteilung der Salmonella-Serotypen in Schlachtkörpern und essbaren Innereien von türkischen Broilern = Serotype distribution of Salmonella in broiler carcasses and edible offal in TurkeyEROL, Irfan; HILDEBRANDT, Goetz; GONCUOGLU, Muammer et al.Fleischwirtschaft (Frankfurt). 2010, Vol 90, Num 9, pp 106-109, issn 0015-363X, 4 p.Article

Bacteriological quality of «soul foods» from processing plants = Qualité bactériologique des produits de triperie de production industrielleSTEWART, A. W; MARTIN, L. A.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 11, pp 836-837, issn 0362-028XArticle

EVALUATION OF TEMEPHOS FORMULATIONS AGAINST AEDES TAENIORHYNCHUS LARVAEFLOORE, Tom; PETERSEN, J; SHAFFER, K. R et al.Journal of the American Mosquito Control Association. 2009, Vol 25, Num 2, pp 215-217, issn 8756-971X, 3 p.Article

USE OF DRIED PAUNCH RESIDUE IN RUMINANT DIETS = EMPLOI DE RESIDUS SECS DE PANSE DANS L'ALIMENTATION DES RUMINANTSHIRONAKA R.1975; CANAD. J. ANIMAL SCI.; CANADA; DA. 1975; VOL. 55; NO 3; PP. 471-472; BIBL. 4REF.Article

Emission controlBURROWES, Peter; BRADY, Peter.Water environment & technology. 2006, Vol 18, Num 3, pp 40-47, issn 1044-9493, 8 p.Article

Contamination des œufs, des abats de poulets et de bovins par le chloramphénicol au Maroc = Contamination of eggs, poultry liver and bovine liver and kidney by chloramphenicol in MoroccoKESSABI, M; ABDENNEBI, E; LARAJE, R et al.Sciences des aliments. 1990, Vol 10, Num 1, pp 203-208, issn 0240-8813, 6 p.Article

Toxic and trace elements in liver, kidney and meat from cattle slaughtered in Galicia (NW Spain)LOPEZ ALONSO, M; BENEDITO, J. L; MIRANDA, M et al.Food additives and contaminants. 2000, Vol 17, Num 6, pp 447-457, issn 0265-203XArticle

Determination of arsenic, cadmium and lead in porcine and bovine kidneys by electrothermal atomic absorption spectrometrySOARES, M. E; BASTOS, M. L; FERREIRA, M et al.Analyst (London. 1877. Print). 1995, Vol 120, Num 9, pp 2367-2370, issn 0003-2654Article

ISOLATION OF VIRULENT YERSINIA ENTEROCOLITICA FROM PORCINE TONGUESDOYLE MP; HUGDAHL MB; TAYLOR SL et al.1981; APPL. ENVIRON. MICROBIOL.; ISSN 0099-2240; USA; DA. 1981; VOL. 42; NO 4; PP. 661-666; BIBL. 42 REF.Article

Qualité bactériologique des abats = Bacteriological quality of offalsTHIAUDIERE, M.Viandes et produits carnés (Aubière). 1993, Vol 14, Num 5, pp 143-151, issn 0241-0389Article

Collagen contents of chicken gizzard and breast meat tissues as affected by cooking methods = Influence des méthodes de cuisson sur les teneurs en collagène des gésiers et des tissus de blancs de pouletRUANTRAKOOL, B; CHEN, T. C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 301-304, issn 0022-1147Article

Preliminary study for using small intestine of beef as protein source = Etude préliminaire de l'utilisation de l'intestin grêle du boeuf comme source de protéinesSAMBUCETTI, M. E; TROILO, J; CAMPI, C. H et al.Nutrition reports international. 1984, Vol 30, Num 5, pp 1041-1047, issn 0029-6635Article

Marginal abatement cost and carbon reduction potential outlook of key energy efficiency technologies in China's building sector to 2030HE XIAO; QINGPENG WEI; HAILIN WANG et al.Energy policy. 2014, Vol 69, pp 92-105, issn 0301-4215, 14 p.Article

Microbial decontamination of porcine liver with lactic acid and hot water = Décontamination microbiologique, des foies de porc par l'acide lacticue et l'eau chaudeWOOLTHUIS, C. H. J; MOSSEL, D. A. A; VAN LOGTESTIJN, J. G et al.Journal of food protection. 1984, Vol 47, Num 3, pp 220-226, issn 0362-028XArticle

Mitigation of VX Effluents in Thorough Decontamination OperationsWAGNER, George W; XEGA, Roberta.Industrial & engineering chemistry research. 2012, Vol 51, Num 49, pp 16146-16150, issn 0888-5885, 5 p.Article

  • Page / 111